Omvallende wijnglazen in de vaatwasser? Met deze tips nooit meer!

Ben jij het ook zo beu om je wijnglazen met de hand af te wassen? Na vandaag hoeft dat niet meer want wij geven jou de beste tips om lange bierglazen en wijnglazen nooit meer met de hand te hoeven af te wassen.

Kunnen wijnglazen in de vaatwasser?

Ja, wijnglazen kunnen gewoon zo in de vaatwasser worden mee gewassen. Het enige waar je op moet letten is dat je niet het glas en andere vaat elkaar laat raken. Dat is het antwoord op de vraag of je wijnglazen de vaatwasser in mogen, maar waar laat je ze?

Normaliter plaats je al je glazen en koppen op het bovenste rek van de vaatwasser. Is jouw rek niet diep genoeg? Passen je wijnglazen of bierglazen niet op de bovenste rek? Dan kun je heel eenvoudig het rek omlaag halen met de tip in de volgende TikTok video:

Wijnglas houders in de vaatwasser

Nu we weten hoe we de lange glazen passend krijgen worden we geconfronteerd met het volgende probleem, de tandjes van de vaatwasser rek zijn niet lang genoeg en de wijnglazen vallen om. Ook voor dit probleem hebben wij de beste tips. Allereerst kun je ervoor kiezen om de tanden van de rekjes te verlengen met de volgende gadget:

Een ander goed alternatief zijn siliconen houdertjes speciaal voor wijnglazen. De wijnglazen klik je eenvoudig door een zijde van de houder in het pootje van het glas te klikken en de andere schuif je over een tandje heen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

mini-vaatwassers
Logo
Enable registration in settings - general