De meest gestelde vragen over mini-vaatwassers zonder wateraansluiting

Zie jij door de bomen het bos niet meer met betrekking tot mini-vaatwassers met reservoir? Hierbij de meest gestelde vragen en antwoorden!

Meest gestelde vragen

1. Hoe werkt een mini-vaatwasser zonder wateraansluiting?

Een vaatwasser zonder wateraansluiting heeft een waterreservoir van 5 liter die voor iedere wasbeurt handmatig met een kannetje bijgevuld dient te worden. Tijdens de wasbeurt maken deze mini-vaatwassers gebruik van het water in het reservoir zonder dat het apparaat met leidingen aan een kraan aangesloten dient te worden.

Doordat deze mini-vaatwassers geen wateraansluiting nog hebben – en dus geen vaste plek – zijn ze uiterst geschikt voor mensen met een klein budget, studenten, tijdens feestjes of op de camping.

2. Wat kosten mini-vaatwassers zonder wateraansluiting?

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, de goedkoopste mini-vaatwasser met waterreservoir begin bij €229 en is van het merk Silvercrest van de Lidl. Gelijkwaardige vaatwassers van concurrenten zijn vaak een paar tientjes duurder met een enkele uitschieters waarbij het maximum toch echt ongeveer €330 is.

Behalve de aanschafprijs heb je geen andere kosten aan mini-vaatwassers zonder wateraansluiting. Montage is namelijk niet nodig, en alle andere toebehoren, zoals afvoerslangen zijn inbegrepen bij de aankoop.

3. Wat gebeurd er met het vuile spoelwater van de vaatwasser?

Het vuile water wordt net zoals iedere andere vaatwasser weggepompt, waarheen dat bepaal je zelf. Mini-vaatwassers met reservoir worden namelijk geleverd met een afvoerslang. Hierdoor kun je eenvoudig zelf bepalen waar je het vuile water heen wilt leiden. Zie de afbeeldingen hieronder voor een illustratie.

4. Wat zijn de beste mini-vaatwassers met waterreservoir?

Ben je benieuwd naar de beste mini-vaatwassers zonder wateraansluiting? Lees dan hier ons uitgebreide artikel.

5. Kun je normale vaatwastabletten gebruiken in een mini-vaatwasser?

Jazeker, normale vaatwastabletten zoals die van Finish zijn gewoon bruikbaar in mini-vaatwassers.

6. Waarvoor dient vaatwasser zout en heb je dat nodig bij een mini-vaatwasser?

Vaatwasser zout wordt gebruikt in de interne ontkalker van vaatwassers, ook bij mini-vaatwassers. Dit zout is te kopen bij iedere supermarkt en kun je zelf eenvoudig bijvullen met een trechter. Het zout zorgt ervoor dat de vaatwasser zichzelf kan ontdoen van kalk, waardoor er een vlekken zullen ontstaan op je schone vaat.

Heb jij nog vragen voor ons omtrent mini-vaatwassers zonder wateraansluiting? Stel die gerust met behulp van het tekst veld onderaan de pagina.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

mini-vaatwassers
Logo
Enable registration in settings - general